SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEKNEK


A Panorama Szakrendelő üzleti ügyfeleinek foglalkozás egészségügyi ellátást, tematikus szűrőcsomagokat és cégre szabott egészségügyi partnerséget kínál.

A Panorama Szakrendelőben ügyfeleink gyógyulását személyes egészségügyi asszisztensek (esetmenedzserek) segítik. Ezen kollégáink a Rendelőbe érkező páciensek segítőtársai: az első pillanattól kezdve figyelemmel követik gyógyulásukat, információkkal, tanácsokkal látják el és megszervezik az ellátásukat, ezzel könnyítve élethelyzetüket.

SZEMÉLYES EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS


A Panorama Medical Center alapelveinek érvényesülése szempontjából kulcsszerepük van a személyes egészségügyi asszisztenseknek. Ők a Rendelőbe érkező pácienseink segítőtársai: az első pillanattól kezdve figyelemmel követik gyógyulásukat, információkkal, tanácsokkal látják el és megszervezik az ellátásukat, ezzel könnyítve élethelyzetüket. A Rendelő külső partnerénél történő vizsgálat, beavatkozás esetén az asszisztens személyesen is elkíséri páciensünket a külső helyszínre, ott szervezési, kommunikációs segítséget nyújt.

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY

A Panorama Medical Center vállalja foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás ellátását, a vállalati partnerek számára a menedzsment és az alkalmazottak pszichoszomatikus szemléletű nappali és ügyeleti alapellátását. A foglalkozás-egészségügyi ellátásban a megszokott és törvényben előírt feladatok mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a mentálhigiéniés szempontok, az esetleges lelki panaszok és kezelésük.A foglalkozás-egészségügyi alapellátás keretében az alábbiakat vállaljuk: A munkakörülmény egészségkárosító hatásainak munkahigiénés és munkalélektani vizsgálata Munkavégzés (fizikai és szellemi munka) egészségkárosító hatásainak vizsgálata A munkaköri alkalmasság orvosi vizsgálata és véleményezése Foglalkozási megbetegedések diagnosztizálása, bejelentése és kivizsgálása A munkakörhöz kötött védőoltásokkal kapcsolatos feladatok A krónikus megbetegedésben szenvedő munkavállalók megelőző gondozása Álláskeresők átképzéséhez szükséges szakmai alkalmassági, illetve a közfoglalkoztatáshoz szükséges foglalkoztathatóság szakvéleményezése Elsősegélynyújtás, heveny esetek ellátása, illetve közreműködés az elsősegély megszervezésében és az oktatás felügyeletében Egészségügyi felvilágosítás, tanácsadás, egészségfejlesztési feladatok Mindezek során fontos szerepet kapnak a mentálhigiénés szempontok, a lelki tényezők feltárása, értékelése.

A Panorama Medical Centerben 19 szakterületen elérhető pszichoszomatikus szemléletű szakellátás: Allergológia Belgyógyászat Bőrgyógyászat Diabetológia Endokrinológia Fül-orr-gégészet Gasztroenterológia Gyermekgyógyászat Gyermek-pszichoterápia Gyermekpszichiátria Immunológia Kardiológia Neurológia Nőgyógyászat Ortopédia Pszichoterápia Pszichiátria Tüdőgyógyászat Urológia/andrológia A Panorama Medical Center szakrendeléseinek igénybevételekor a páciensek a betegutat szervező és segítőtársként közreműködő személyes egészségügyi asszisztenst kapnak. Egyes vizsgálatok, beavatkozások esetlegesen partnereinknél, külső helyszínen történhetnek. Ilyen esetekben a páciens számára az asszisztens folyamatos jelenléte, segítő és szervező fellépése csökkenti a terápia terheit, segíti az ellátórendszerven való tájékozódást.


EGÉSZSÉGES MUNKAHELY PROGRAMOK

Egészségügyi partnerség keretében a Panorama Medical Center vállalja tematikus szűrőprogramok elvégzését, testi és lelki egészséggel kapcsolatos tanácsadást.

Egészségügyi partnerség keretében a Panorama Medical Center vállalja tematikus szűrőprogramok elvégzését, testi és lelki egészséggel kapcsolatos tanácsadást.


Mentálhigiéniés diagnoszika – lelki jóllét programok: stressszkezeléssel, konfliktuskezeléssel, a kiégés elkerülésével kapcsolatos diagnosztika és tanácsadás, esetleges coaching, csoportterápia.


Fizikai munkát végző munkatársak számára diagnosztika és tanácsadás: mozgásszervi megbetegedések szűrése, javaslatok a terhelés csökkentésének módjára.


Ülőmunkát végző alkalmazottak számára diagnosztika és tanácsadás: mozgásszervi, szemészeti, belgyógyászati megbetegedések szűrése, javaslatok a terhelés csökkentésének módjára.


Étkezéssel kapcsolatos tanácsadás


Dohányzással kapcsolatos szűrőprogramok és leszokáshoz hozzásegítő tanácsadás

MENEDZSERSZŰRÉS

A Panoráma Szakrendelő többféle szűrőprogramot is kínál, ezek széles körű kivizsgálást, szakorvosi véleményt és egészségtervet tartalmaznak, a vizsgálatok során a pácienst személyes egészségügyi asszisztens segíti.

A Panoráma Medical Center komplex menedzserszűrésekkel várja pácienseit. Ezek összetevői (nemtől, életkortól függően):

  • Komplex belgyógyászati szakorvosi vizsgálat
  • Részletes laboratóriumi diagnosztika
  • A mellkasi, hasi, kismedencei szervek, a pajzsmirigy és a nyaki erek képalkotó diagnosztikái
  • Komplex kardiológiai szakorvosi vizsgálat, szív-érrendszeri rizikófelméréssel
  • Fül-orr-gégészeti szakorvosi vizsgálat (mûszeres hallásvizsgálattal együtt)
  • Szemészeti szakorvosi vizsgálat (szemfenék vizsgálattal együtt)
  • Urológiai szakorvosi vizsgálat
  • Pszichodiagnosztikai szakvizsgálat
  • Dietetikai tanácsadás

Tudjon meg többet


SZOLGÁLTATÁSOK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK


A Panorama Szakrendelő több, mint 20 szakterületen fogadja a hozzánk forduló ügyfeleket. A Szakrendelőben megelőző szűrővizsgálatok is elérhetők.

Tudjon meg többet

ÁRAINK


Sokoldalúan képzett és tapasztalt munkatársaink javaslatot tesznek a szükséges ellátásra, melyet pácienseink intézetünkben, vagy társintézményeinkben vehetnek igénybe, magas színvonalon és elérhető áron.

Tudjon meg többet