SZOLGÁLTATÁSOK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

A Panorama Szakrendelő több, mint 20 szakterületen fogadja a hozzánk forduló ügyfeleket. A Szakrendelőben megelőző szűrővizsgálatok is elérhetők.

A Panorama Szakrendelőben ügyfeleink gyógyulását személyes egészségügyi asszisztensek (esetmenedzserek) segítik. Ezen kollégáink a Rendelőbe érkező páciensek segítőtársai: az első pillanattól kezdve figyelemmel követik gyógyulásukat, információkkal, tanácsokkal látják el és megszervezik az ellátásukat, ezzel könnyítve élethelyzetüket.

SZEMÉLYES EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS


A Panorama Medical Center alapelveinek érvényesülése szempontjából kulcsszerepük van a személyes egészségügyi asszisztenseknek. Ők a Rendelőbe érkező pácienseink segítőtársai: az első pillanattól kezdve figyelemmel követik gyógyulásukat, információkkal, tanácsokkal látják el és megszervezik az ellátásukat, ezzel könnyítve élethelyzetüket. A Rendelő külső partnerénél történő vizsgálat, beavatkozás esetén az asszisztens személyesen is elkíséri páciensünket a külső helyszínre, ott szervezési, kommunikációs segítséget nyújt.

SZAKRENDELÉSEK


Mindegyik szakrendelésünkön az egész embert vizsgáljuk, az egész egyént ismerjük meg. Bár az itt felsorolt szakterületek közül legtöbb elsősorban a test különböző szerveivel, szervrendszereivel foglalkozik, aközben is a panaszok és tünetek okait, vagy éppen a meglévő testi betegség következményeit keresve, a lelki folyamatokra nagy hangsúlyt fektetünk. A kórelőzményt megismerve, a panaszok és tünetek értékelése a vizsgálataink eredményeivel összevetve történik. A pontosabb diagnózis, az eredményes gyógyítás érdekében kiegészítő vizsgálatok, egy másik szakrendelésünk konzíliuma vagy gondozásba vétel válhat szükségessé. A rendelések általában vélemény adásával, terápiás javaslat készítéssel, szükség esetén recept írással zárulnak. Mindezeken túl betegség nélkül, pusztán állapotfelmérés, szűrés céljából intézményünk bármely rendelésén készséggel állunk rendelkezésre.

SZŰRŐVIZSGÁLATOK


A Panorama Medical Centerben ultrahangos képalkotó diagnosztikai vizsgálatra is lehetőség van, valamint partnereink segítségével teljes körű laboratóriumi vizsgálatokra. A Rendelő többféle szűrőprogramot is kínál, ezek széles körű kivizsgálást, szakorvosi véleményt és egészségtervet tartalmaznak, a vizsgálatok során a pácienst személyes egészségügyi asszisztens segíti.

PSZICHOSZOMATIKUS ELLÁTÁS


A Panorama Medical Centerben a gyógyítás egységes, pszichoszomatikus szemléletben zajlik. Szakorvosaink gondos kivizsgálását és terápiás javaslatát követően a pácienseknek lehetőségük nyílik pszichológiai/lélektani segítség igénybevételére is. Pszichoterapeutáink között klinikai tapasztalattal rendelkező pszichológusok és különböző szakorvosok egyaránt megtalálhatóak, akik számos elismert, eredményes módszer magabiztos alkalmazói. Az eredményes, emberséges és egyénre szabott ellátásra garancia a szakterületek összehangolása, és sokrétűen képzett kollégáink együttműködése. Pszichoterápiára érkező pácienseinknél előfordulhat, hogy testi panaszok kizárása céljából szakorvosi vizsgálatot kérnek terapeuta kollégáink. A Rendelőben ez kényelmesen, könnyen megszervezhető.

Tudjon meg többet


SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEKNEK


A Panorama Szakrendelő üzleti ügyfeleinek foglalkozás egészségügyi ellátást, tematikus szűrőcsomagokat és cégre szabott egészségügyi partnerséget kínál.

Tudjon meg többet

ÁRAINK


Sokoldalúan képzett és tapasztalt munkatársaink javaslatot tesznek a szükséges ellátásra, melyet pácienseink intézetünkben, vagy társintézményeinkben vehetnek igénybe, magas színvonalon és elérhető áron.

Tudjon meg többet