Rólunk

A Panorama Medical Center – Pszichoszomatikus szemléletű Szakrendelő Budapest legújabb magánegészségügyi intézménye. Szakrendelőnkben teljes körű ellátást biztosítunk, kiemelkedő szakmai színvonalon és empátiával, megnyugtató környezetben, a hozzánk forduló pácienseket középpontba helyezve.  • "Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk." ARISZTOTELÉSZ


  • A Panorama Szakrendelőben pszichoszomatikus szemléletben gyógyítunk, azaz abból indulunk ki, hogy a testi megbetegedések és a lelki folyamatok elválaszthatatlanok egymástól. Szakrendelőnkben az egész embert kezeljük. A Panorama Szakrendelőben tudjuk, hogy betegnek lenni, orvoshoz járni nehéz élethelyzet, ezért különös figyelmet fordítunk a betegséggel és gyógyulással járó lelki megterhelésekre. Nálunk töltött idejük során igyekszünk megismerni ügyfeleinket és minél személyesebb ellátásban részesíteni őket. A Szakrendelőbe érkező pácienseinket folyamatosan tájékoztatjuk, kiemelten figyelünk a pontosságra, kiszámíthatóságra.

  • A Panorama Szakrendelő a második kerületi Páfrány utcában, a hűvösvölgyi kirándulóutak mentén, Mátyás király egykori vadaskertje mellett fekszik. A városból könnyen elérhető, mégis csendes és természetközeli helyen fekvő Szakrendelőben olyan környezetet teremtettünk, hogy pácienseinknek csak a gyógyulásukra kell összpontosítaniuk.

SZEMÉLYES EGÉSZSÉGÜGYI ASSZISZTENS


A Panorama Medical Center alapelveinek érvényesülése szempontjából kulcsszerepük van a személyes egészségügyi asszisztenseknek. Ők a Rendelőbe érkező pácienseink segítőtársai: az első pillanattól kezdve figyelemmel követik gyógyulásukat, információkkal, tanácsokkal látják el és megszervezik az ellátásukat, ezzel könnyítve élethelyzetüket. A Rendelő külső partnerénél történő vizsgálat, beavatkozás esetén az asszisztens személyesen is elkíséri páciensünket a külső helyszínre, ott szervezési, kommunikációs segítséget nyújt.

Tudjon meg többet

Munkatársaink


Tudjon meg többet

Tudjon meg többet


SZOLGÁLTATÁSOK MAGÁNSZEMÉLYEKNEK


A Panorama Szakrendelő 20 szakterületen fogadja a hozzánk forduló ügyfeleket. A Szakrendelőben megelőző szűrővizsgálatok is elérhetők.

Tudjon meg többet

SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEKNEK


A Panorama Szakrendelő üzleti ügyfeleinek foglalkozás egészségügyi ellátást, tematikus szűrőcsomagokat és cégre szabott egészségügyi partnerséget kínál.

Tudjon meg többet