Aktuális


RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON, HOGY MIELŐBB JELENTKEZHESSEN!

Legyen a nyár a szabadságé - egészségileg is! Kattintson a részletekért!

 

A Panoráma Medical Center komplex 3+1 allergiakivizsgálással várja Önt és családtagjait. Most 10% nyári kedvezménnyel. A tünetektől függően légúti, gasztroenterológiai vagy bőrgyógyászati allergiapanelt készítünk. A kivizsgálás mellé díjmentes pszichoszomatikus konzultáció is jár, ahol a tünetek esetleges élettani-lélektani hátterét vizsgáljuk ki, illetve javaslatokat adunk az allergiás életminőség javítására. Kérjen időpontot: +36 1 550 00 44

 

Régebbi híreinkért kattintson ide!

A PSZICHOSZOMATIKUS SZEMLÉLETRŐL


Pszichoszomatikus szemléletű, azaz a testet és lelket egységesen kezelő szakrendelőnkben egyedi, személyre szabott, empatikus és korszerű szakellátásban részesülnek pácienseink. A Panoráma Medical Centert azért hoztuk létre, mert hazánkban nincs hasonló szemléletű és szakmai referenciájú rendelőintézet.

Bővebben
Szolgáltatások magánszemélyeknek

A Panorama Szakrendelő 20 szakterületen fogadja a hozzánk forduló ügyfeleket. A Szakrendelőben megelőző szűrővizsgálatok is elérhetők.

 • SZAKRENDELÉSEK


  Mindegyik szakrendelésünkön az egész embert vizsgáljuk, az egész egyént ismerjük meg. Bár az itt felsorolt szakterületek közül legtöbb elsősorban a test különböző szerveivel, szervrendszereivel foglalkozik, aközben is a panaszok és tünetek okait, vagy éppen a meglévő testi betegség következményeit keresve, a lelki folyamatokra nagy hangsúlyt fektetünk. A kórelőzményt megismerve, a panaszok és tünetek értékelése a vizsgálataink eredményeivel összevetve történik. A pontosabb diagnózis, az eredményes gyógyítás érdekében kiegészítő vizsgálatok, egy másik szakrendelésünk konzíliuma vagy gondozásba vétel válhat szükségessé. A rendelések általában vélemény adásával, terápiás javaslat készítéssel, szükség esetén recept írással zárulnak. Mindezeken túl betegség nélkül, pusztán állapotfelmérés, szűrés céljából intézményünk bármely rendelésén készséggel állunk rendelkezésre.  Tudjon meg többet
 • SZŰRŐVIZSGÁLATOK


  A Panorama Medical Centerben ultrahangos képalkotó diagnosztikai vizsgálatra is lehetőség van, valamint partnereink segítségével teljes körű laboratóriumi vizsgálatokra. A Rendelő többféle szűrőprogramot is kínál, ezek széles körű kivizsgálást, szakorvosi véleményt és egészségtervet tartalmaznak, a vizsgálatok során a pácienst személyes egészségügyi asszisztens segíti.


  Tudjon meg többet
 • PSZICHOSZOMATIKUS ELLÁTÁS


  A Panorama Medical Centerben a gyógyítás egységes, pszichoszomatikus szemléletben zajlik. Szakorvosaink gondos kivizsgálását és terápiás javaslatát követően a pácienseknek lehetőségük nyílik pszichológiai/lélektani segítség igénybevételére is. Pszichoterapeutáink között klinikai tapasztalattal rendelkező pszichológusok és különböző szakorvosok egyaránt megtalálhatóak, akik számos elismert, eredményes módszer magabiztos alkalmazói. Az eredményes, emberséges és egyénre szabott ellátásra garancia a szakterületek összehangolása, és sokrétűen képzett kollégáink együttműködése. Pszichoterápiára érkező pácienseinknél előfordulhat, hogy testi panaszok kizárása céljából szakorvosi vizsgálatot kérnek terapeuta kollégáink. A Rendelőben ez kényelmesen, könnyen megszervezhető.


  Tudjon meg többet

SZOLGÁLTATÁSOK ÜZLETI ÜGYFELEKNEK

A Panorama Szakrendelő üzleti ügyfeleinek foglalkozás egészségügyi ellátást, tematikus szűrőcsomagokat és cégre szabott egészségügyi partnerséget kínál.

 • EGÉSZSÉGES MUNKAHELY PROGRAMOK


  Egészségügyi partnerség keretében a Panorama Medical Center vállalja tematikus szűrőprogramok elvégzését, testi és lelki egészséggel kapcsolatos tanácsadást.


  Tudjon meg többet
 • FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY


  A Panorama Medical Center vállalja foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás ellátását, a vállalati partnerek számára a menedzsment és az alkalmazottak pszichoszomatikus szemléletű nappali és ügyeleti alapellátását. A foglalkozás-egészségügyi ellátásban a megszokott és törvényben előírt feladatok mellett nagyobb hangsúlyt kapnak a mentálhigiéniés szempontok, az esetleges lelki panaszok és kezelésük.


  Tudjon meg többet
 • MENEDZSERSZŰRÉS


  A Panoráma Szakrendelő többféle szűrőprogramot is kínál, ezek széles körű kivizsgálást, szakorvosi véleményt és egészségtervet tartalmaznak, a vizsgálatok során a pácienst személyes egészségügyi asszisztens segíti.


  Tudjon meg többet

RÓLUNK


A Panorama Medical Center – Pszichoszomatikus szemléletű Szakrendelő Budapest legújabb magánegészségügyi intézménye. Szakrendelőnkben teljes körű ellátást biztosítunk, kiemelkedő szakmai színvonalon és empátiával, megnyugtató környezetben, a hozzánk forduló pácienseket középpontba helyezve.

Tudjon meg többet